Pornind de la o realitate incontestabilă, nevoia de securitate în diverse sectoare economice și în viața personală este în continuă creștere. Experiența acumulată pe parcursul a peste patru decenii ne-a demonstrat că amenințările devin tot mai sofisticate și persistente.

 

Pentru a contracara aceste amenințări la adresa infrastructurilor, a afacerilor și a persoanelor, noi, cei de la SECTRA, dezvoltăm și implementăm programe de instruire de ultimă generație. Ne mândrim cu agilitatea noastră și cu capacitatea de a răspunde rapid la dinamica în schimbare a mediului de securitate.

 

Centrul nostru de învățare și inovare oferă cursuri avansate și specializate, alături de materiale educaționale concepute pentru a ajuta cursanții să-și dezvolte și să-și îmbunătățească abilitățile în domeniul securității.

 

SECTRA este recunoscută ca o sursă de încredere pentru instruirea în acest domeniu, ceea ce este confirmat atât de partenerii noștri, cât și de mii de cursanți care au beneficiat deja de experiența noastră.

 

📚Domenii de pregătire disponibile la SECTRA:

  1. Proiectant de Sisteme de Securitate
  2. Tehnician pentru Sisteme de Detecție, Supraveghere Video și Control Acces
  3. Evaluator de Risc în Securitate Fizică
  4. Manager de Securitate
  5. Inginer în Sisteme de Securitate
  6. Responsabil cu Protecția Datelor cu Caracter Personal (DPO)
  7. Specialist în Activitatea de Coaching
  8. Dispecer Centru de Alarmă

 

Vă invităm să parcurgeți site-ul nostru pentru a descoperi gama diversă de activități și programe de învățare disponibile. Ne dorim să vă oferim tot sprijinul necesar pentru a vă clarifica orice întrebări sau nelămuriri. Dacă aveți nevoie de informații suplimentare sau aveți cerințe specifice, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Suntem disponibili atât prin e-mail, cât și prin telefon, și suntem aici să vă ajutăm să găsiți soluțiile potrivite pentru nevoile dvs.

 

🛡️NE REZERVĂM DREPTUL DE A NE SELECTA CLIENTELA !

Navigare
Contact

Contact

tel: 0371.401.262
mob: 0726.26.28.07
mob: 0726.26.28.02
mail: office@sectra.ro
orar: L-V, 08.00-16.00