SPECIALIST ÎN ACTIVITATEA DE COACHING

COD COR 242412

Să faci cursuri și să te specializezi în activități de coaching, îndrăznim să spunem că este echivalent cu a dobândi o “meserie de aur”. În acest moment, dar mai ales în viitorul apropiat, toate companiile serioase apelează și vor apela la lideri în coaching, pentru că aceștia au capacitatea și priceperea de a motiva atât echipele cât si persoanele - individual, pentru a crește calitatea, eficacitatea și productivitatea în muncă.

Acest tip de antrenament propus de cei care fac coaching oferă o nouă perspectivă asupra responsabilităților cotidiene ale angajaților, îi motivează să facă o muncă excepțională, implementează tehnici adaptate punctelor slabe, astfel încât acestea să fie corectate.

Deasemenea, cei care au pregătire în sesiuni de coaching vor evidenția zonele de comunicare ce au nevoie de îmbunătățire și vor exersa acele zone. Vor învăța angajații cum să comunice cu indivizi cu vârstă, cultură sau personalitate diferite. Bunele abilități de comunicare permit oamenilor să se conecteze între ei.

Companiile vor plăti sume considerabile pentru astfel de ședințe de coaching, pentru că avantajele economice sunt substanțiale și de lungă durată.

"În întreprindere sau în familie, aceeaşi diferenţă între domeniile de aplicare explică şi diferenţele dintre competenţele coach-ilor. Unii coach-i de întreprindere acompaniază mai ales indivizi, alţii acompaniază cu precădere echipe. Unii coach-i acompaniază mai mult persoane singure, alţii se specializează în acompanierea de cupluri sau de familii. Se cuvine totuşi să subliniem că unii coach-i şi-au dezvoltat competenţe ce le permit să intervină în ambele domenii – atât în cel individual, cât şi în cel colectiv." Alan Cardon

Avem credința că toate cursurile propuse de Sectra aduc un înalt grad de calificare în meserii foarte căutate și foarte bine remunerate! Iar dacă aveți abilități în comunicare, cursul de Specialist în activitatea de Coaching propus de noi vă va perfecționa calitățile native, dar vă va oferi și o acreditare ce inspiră încredere.

Durata programului este de 360 de ore:

 •  60 de ore de instruire teoretică
 •  120 de ore de activități practice
 •  180 de ore de practică individuală
   

Autorizări  Cursul este acreditat de către Ministerul Muncii și Justiției Sociale. La absolvirea cursului se eliberează un Certificat de absolvire emis de Ministerul Educației Naționale, pentru ocupația de “Specialist în activitatea de Coaching”- cod COR 242412.   

Competențe dobândite:

 1. Fundamentele coaching-ului
 2. Coaching personal și organizațional
 3. Etică și standard profesionale în coaching
 4. Stabilirea relației de coaching
 5. Comunicarea în coaching
 6. Atitudinea de coach
 7. Tehnici specifice de coaching
 8. Evaluarea performanței (metode)
 9. Auto-dezvoltare și auto-observare
 10. Managementul contractului de coaching
 11. Marketingul și vânzarea serviciilor de coaching
 12. Experiență practică de coaching
Documente și condiții de înscriere
 
Documente necesare înscrierii:
 • cerere și contract: le poți obține de aici
 • copie după buletin/carte de identitate;
 • copie după diploma de studii superioare de lungă durată CNC/EQF 6;
 • CV – format Europass;
 • adeverință de vechime în muncă sau extras Revisal: minim 3 ani experiență în muncă sau în domeniul voluntariatului pe bază de contract;
 • adeverință medicală care să ateste că ești “clinic sănătos” pentru a urma cursul de specializare (o poți obține de la medicul de familie) SAU fișa de aptitudini de la medicina muncii “apt”.

 

Condiții necesare înscrierii:

 • studii superioare de lungă durată CNC/EQF 6;
 • minim 3 ani experiență în muncă sau în domeniul voluntariatului pe bază de contract;
 • achitarea unui avans în valoare de 10% din taxa integrală a cursului.

 

Pentru înscriere:

 

Pas 1: Cererea de înscriere conform formularului din meniul Agendă cursuri sau DESCARCĂ CERERE ȘI CONTRACT se completează în format electronic sau scris de mână. (Se printează, semnează și stampilează sau ce completează electronic, după caz);

 

Pas 2: Cererea de înscriere completata conform Pas 1, împreuna cu documentele solicitate -listă documente necesare în funcție de curs , se scanează și se transmit pe e-mail la adresa office@sectra.ro.

 

Pas 3: În termen de maxim 24 de ore, din momentul transmiterii documentelor, colegii noștri vă vor contacta.

 

Pas 4: După finalizarea înscrierilor, fiecare cursant va primi pe adresa de e-mail indicată în cererea de înscriere:
1. Datele de acces;
2. Factura în format electronic;

 

Informații suplimentare se vor transmite pe parcursul cursului.

DESCARCĂ CERERE ȘI CONTRACT

Cerere ofertă și contact la:
Tel0371 401 262  
office@sectra.ro

 

Cere ofertă:

Nume: *

Email: *

Telefon: *

Subiect: *

Mesaj:

Cod de siguranta:
captcha

Introduceti codul de siguranta:

ARTICOLE SIMILARE

Navigare
Contact

Contact

tel: 0371.401.262
mob: 0726.26.28.07
mob: 0726.26.28.02
mail: office@sectra.ro
orar: L-V, 08.00-16.00