În aceste videoclip-uri, veți primi un feedback precis și constructiv despre performanța noastră. Feedback-ul este un instrument valoros pentru a ne crește abilitățile și pentru a răspunde cerințelor de pe piață.

Suntem încântați să vă oferim acest feedback și sperăm că vă va fi de ajutor în alegerea societății de formare profesională cu ajutorul căreia să vă atingeți obiectivele.

Feedback-ul este important deoarece:

  • Îmbunătățește performanța: Feedback-ul poate ajuta la identificarea punctelor forte și a oportunităților de îmbunătățire, permitându-ne să ne concentrăm asupra acestora.
  • Promovează comunicarea: Feedback-ul deschide calea pentru o comunicare mai eficientă și echilibrată între formator și cursant.
  • Crește încrederea: Feedback-ul pozitiv poate crește încrederea și motivația, în timp ce feedback-ul negativ poate ajuta la abordarea și rezolvarea problemelor.
  • Încurajează dezvoltarea: Feedback-ul poate oferi noi perspective și direcții pentru dezvoltare.
  • Sporește colaborarea: Feedback-ul poate îmbunătăți relațiile interpersonale și colaborarea prin crearea unui mediu deschis și sincer.

Avem încredere în opinia dvs. deoarece considerăm că aveți o perspectivă unică asupra lucrurilor. Suntem deschiși să ascultăm și să luăm în considerare punctele dvs. de vedere și sugestiile, deoarece credem că acest lucru poate contribui la îmbunătățirea performanței și a rezultatelor noastre împreună. Suntem siguri că opinia dvs. va fi un aport valoros pentru echipa noastră.

 

Bine ati venit la acest video despre feedback-ul nostru pe formare profesionala! La finalul fiecărei formări, ne dorim să aflăm ce părere au cursanții noștri.

 

Acest feedback ne ajută să îmbunătățim oferta de formare și să ne asigurăm că vă oferim experiențe de învățare relevante și valoroase.

 

Feedback-ul dvs. este esențial pentru noi și ne ajută să oferim cursuri de calitate.

 

Formarea continuă poate fi un factor cheie în creșterea profesională și personală și vă poate oferi un avantaj important în carieră și în viață.

 

Formarea continuă îți permite să îți dezvolți abilitățile și să îți îmbunătățești performanța profesională, ceea ce poate duce la mai multe oportunități de creștere și succes în carieră. Vă mulțumim că ați ales să vă formați cu noi.

Navigare
Contact

Contact

tel: 0371.401.262
mob: 0726.26.28.07
mob: 0726.26.28.02
mail: office@sectra.ro
orar: L-V, 08.00-16.00