Să plecăm de la un adevăr. Nevoia de securitate în aproape orice domeniu economic dar și în plan personal va fi în continuă creștere. Știm din experiența acumulată în peste 35 de ani, că vulnerabilitățile devin tot mai sofisticate și persistente pe zi ce trece.

Pentru a combate aceste “atacuri” la adresa infrastructurilor, a afacerilor, a persoanelor private, noi - cei de la SECTRA, gândim si pregătim programe de instruire de ultimă oră. Să știți că ne mândrim cu faptul că suntem agili și că răspundem prompt la schimbările mediului de securitate.

Centrul nostru de învățare și inovare oferă cursuri avansate și specializate dar și materiale educaționale, pentru a ajuta cursanții să-și dezvolte și să-și îmbunătățească abilitățile în domeniul securității.

SECTRA este o sursă de încredere pentru instruirea în domeniile menționate și asta o pot confirma atât partenerii noștri, cât și cele câteva mii de cursanți care s-au pregătit cu noi.

 

Iată domeniile în care vă puteți pregăti la noi:

  • Proiectant sisteme de securitate
  • Tehnician pentru sisteme de detecţie, supraveghere video și control acces
  • Evaluator de risc la securitate fizică
  • Manager de securitate
  • Inginer sisteme de securitate 
  • Responsabil cu protecția datelor cu caracter personal – DPO
  • Specialist în activitatea de coaching

 

Vă invităm să parcurgeți site-ul nostru, pentru a răsfoi varietatea de activități și programe de învățare. Bineînțeles că este util să puneți întrebări dacă aveți nelămuriri sau dacă doriți informații suplimentare, așa că așteptăm să ne contactați prin e-mail sau prin telefon, pentru a discuta cerințele dvs. specifice.

 

NE REZERVĂM DREPTUL DE A NE SELECTA CLIENTELA !

 

Navigare
Contact

Contact

tel: 0371.401.262
mob: 0726.26.28.07
mob: 0726.26.28.02
mail: office@sectra.ro
orar: L-V, 08.00-16.00